Zaterdag 6 november 2021 vond de AUV-dag plaats, de jaarlijkse ledendag van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging. Het programma bestond onder meer uit een lezing van schrijver en acteur Ramsey Nasr over zijn boek De Fundamenten, waarbij journalist Sheila Sitalsing optrad als moderator. Daarnaast werd de AUV-alumnusprijs uitgereikt. De AUV-dag vond plaats in De Industrieele Groote Club. Bekijk hieronder alle foto's gemaakt tijdens de AUV-dag.

AUV-alumnusprijs: bekroning voor betrokken alumnus

Tijdens de AUV-dag is de AUV-alumnusprijs uitgereikt, een aanmoedigingsprijs voor UvA-alumni die via een aansprekend project de maatschappij een stukje beter maken. De winnaar is een inspiratiebron voor velen en geldt als belofte voor de toekomst. Karijn Helsloot won de eerste prijs met haar stichting Taal naar Keuze.

Bekijk alle foto's van de AUV-dag

15 november 2021